Неформально про серйозне: у селі Рудня відбувся захід “Кава з головою”

15 Грудня, 2020 | Новини

10 грудня в с. Рудня відбулася неформальна зустріч-обговорення із активістами та небайдужими мешканцями сіл Рудня та Кукуріки.

Презентували учасникам реалізований проект “Бібліотека – простір свободи”. Нова бібліотека надаватиме нові послуги. Це не просто бібліотека – це вільний простір, куди може прийти будь-який житель і знайти собі заняття до душі. Тут жителі зможуть працювати, навчатися як самостійно, так і командно, обмінюватись думками і ідеями.

Зустріч відбулася діалогом учасників. У ході дискусії, громадські активісти змогли поспілкуватися з очільником громади та обговорити теми, що їх хвилюють, а також задати питання та висловити пропозиції.Поговорили про плани на майбутнє, пріоритети які ставить перед собою громада, стратегію розвитку громади.Голова громади наголосила, що кожен керівник, працівник установи повинен самонавчатись і саморозвиватись відповідно до вимог сучасності, йти в ногу з часом. Зараз дуже багато можливостей для навчання лише потрібно захотіти (офлайн та онлайн тренінги, вебінари, онлайн курси).

Кожен учасник заходу мав можливість потримати в руках чарівну «Книгу бажань» і сказати побажання в якому напрямку хотіли б щоб працювала нова бібліотека і які зміни вонихочуть бачити в своїх селах.

Даний захід проходив в межах проекту: “Бібліотека – простір свободи”, який реалізується громадською організацією “Смідин” завдяки підтримці в рамках конкурс грантів за проектом «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», який впроваджується громадською організацією Розвиток Волині та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com