Нове обладнання для “FreeSpace”

3 Вересня, 2020 | Новини

1 вересня у с.Журавлине завітав директор благодійного фонду “Патріоти Волині” Павло Самолюк. Він побував у школі та привітав школярів із початком навчального року. Також він відвідав молодіжний простір “FreeSpace”, який створила активна молодь Alina Lavryniuk Дмитро Галицький Наталія Ковальчук Ірина Яцина Тетяна Олексюк Oksana Shvorak при будинку культури с. Журавлине.

Павло Самолюк приїхав з особливою місією – передати подарунки для молодіжного простору. Ми дуже раді, що фонд “Патріоти Волині” втілив мрію і придбав сучасну оргтехніку, а саме ноутбук, проектор, проектний екран, музичні колонки, обігрівач.

Завдяки Благодійному фонду Степана Івахіва минуло тижня було замінено двері та встановлено жалюзі. Тепер молодь села має власний осередок для дозвілля, місце, де зможе проводити час з користю, сучасне обладнання, яке допоможе вести освітню та просвітницьку роботу для активізації та розвитку молодіжної політики.

Щира подяка фонду “Патріоти Волині” за круті подарунки та втілення мрій! Актив села Журавлине щиро дякує голові Смідинської ОТГ Оксана Піцик та народному депутату України Ігор Гузь за підтримку молодіжних ініціатив.

2424

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com