Соціальний працівник Смідинської ОТГ отримала засоби захисту у рамках проекту Міністерства соціальної політики та ЮНІСЕФ

6 Серпня, 2020 | Новини

.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та громадська спілка «Українська мережа за права дитини»  передали засоби індивідуального захисту для соціальних працівників п’яти областей України. Допомога надається у рамках спільного проекту Міністерства соціальної політики, ЮНІСЕФ та “Української мережі за права дитини”. Задача проекту – посилити систему соціального захисту дітей та їхніх сімей в умовах пандемії. 

Засоби індивідуального захисту для безпечної роботи із сім’ями та дітьми під час COVID-19 отримали більше 2 000 фахівців з соціальної роботи та спеціалістів служб у справах дітей. Кожен набір розрахований на 2 місяці використання і містить медичні маски, нітрилові рукавички, антисептик та бахіли. 

Зокрема, Смідинська ОТГ отримала 100 захисних масок, 100 пар рукавичок, 50 пар бахіл та 10 антисептиків.

Відсутність засобів індивідуального захисту для соціальних працівників ускладнювала моніторинг цих сімей. Крім медичного захисту, проект надаватиме також професійну підтримку для соціальних працівників та гуманітарну допомогу сім’ям, відповідно до індивідуальних потреб.

Працюємо далі )

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com