У Паридубівській школі – оновлений харчоблок

7 Серпня, 2020 | Новини |

Однією з актуальних проблем є створення умов для збереження та зміцнення здоров’я дітей, тобто організувати безпечне, якісне харчування. Цього року у 3-х навчальних закладах громади відбулося оновлення матеріально-технічної бази харчоблоку та капітальний ремонт приміщень варильного цеху та їдальні. Реалізація даних проектів стала можливою за залишки коштів освітньої субвенції.

В процесі реалізації проєкту було придбано та встановлено нове технологічне обладнання. Створені умови для забезпечення санітарно-гігієнічних та сучасних технологічних правил приготування їжі; дотримання вимог нормативних документів з охорони праці та техніки безпеки; економії бюджетних коштів на харчування школярів та оплату енергоносіїв.  Загальна вартість проекту склала 441,8 тис. грн.

Шкільна їдальня у навчальному закладі не оновлювалася з часів побудови школи в 1960 році. Обладнання застаріло, зносилося та було енергонеефективне, залишав бажати кращого інтер’єр . За ці кошти було повністю замінено електромережу, систему вентиляції та каналізації, був зроблений капітальний ремонт приміщень харчоблоку та їдальні.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші діти будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com