З Днем Соборності України!

22 Січня, 2021 | Новини

Щорічно, 22 січня, українці святкують День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу –Дня Соборності України!

Понад сто років тому наші прадіди підписали Акт Злуки УНР та ЗУНР, який донині є символом єдності наших земель – від Заходу до Сходу та від Півдня до Півночі. Бо вони розуміли просту істину: тільки об’єднавшись, ми побудуємо процвітаючу та по-справжньому незалежну державу. І сьогодні нам треба відкинути всі протиріччя та зосередитися на спільній меті – добробуті кожного громадянина, незалежно від національності, мови, віросповідання або політичних уподобань. Адже Україна – це не просто територія, це передусім люди, які тут живуть. Ми всі різні, і в цьому наше багатство, сила та краса. Нам треба плекати різноманіття, розвивати культури та дружні стосунки між українцями Заходу і Сходу, Півдня й Півночі, а не шукати «ворогів» серед своїх громадян.

Попри все, щороку ми стаємо згуртованішими, сильнішими та мудрішими. Якщо ми всі спільно працюватимемо над розвитком нашої громади та держави вцілому, забезпечимо економічне зростання та створимо сприятливі умови для бізнесу й роботи, українці перестануть дивитися в бік інших держав у пошуках кращої долі.

Саме в єдності – наша сила та майбутнє України! Зі святом!

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com