Подарували щастя

4 Січня, 2017 | Новини

Народе мій рідний, у ніч Новорічну –
Добробуту, щастя і слави довічно!
Щоб рід український прославив планету!
Бажаємо кожному нового злету!
Щоб кожну оселю засіяли житом,
Щоб краще й заможніше всім стало жити!
Щоб мрії здійснились, роки додавались,
Щоб в кожній родині весілля гулялись!
Замети усмішок, хурделиці сміху,
Застілля святкового всім нам на втіху.

Смідинці доклали багато зусиль аби 24 грудня 2016 року відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки у селі.

Традиційно захід розпочали з молитви, за участю настоятеля Хресто-воздвиженського храму протоієрея Валентина. Пізніше виступив смідинський сільський голова Маринюк Петро Іванович, який привітав присутніх з Новорічними та Різдвяними святами.

Також з вітальними словами до присутніх звернулась голова ГО ” Смідинська ініціатива” Піцик Оксана Іванівна. Вона наголосила на тому, що у нашому селі спалахнула вогнями різдвяна ялинка, яка є символом доброї волі громадян нашої держави на шляху єднання з європейською спільнотою та формування якісно нового громадянського суспільства.

Завдяки спільній праці жителів Смідина здійснюється розвиток територіальної громади як суспільно-соціальної структури. Найбільш наполегливих та енергійних активістів пані Оксана нагородила подяками за вагомий внесок у культурний розвиток села.
Із святковими концертними номерами на відкритті ялинки виступали учасники художньої самодіяльності сільського будинку культури та дошкільнята.

Тож нехай Новорічно-Різдвяні свята додадуть усім нам сил і наснаги на добрі справи, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя жителів села Смідина.


eqclphdrins

5rm2-qlimok

img_0823

jexr9tynztu

img_0736

img_0762

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com