До Смідинської громади з ознайомчим візитом завітав В’ячеслав Шворак

23 Березня, 2021 | Новини |

Сьогодні відбулася зустріч Оксани Піцик з В’ячеславом Швораком – головою Ковельської районної ради

З метою ознайомчого візиту до Смідинської громади прибули голова районної ради В’ячеслав Петрович та його заступник Андрій Броїло. В ході зустрічі посадовці обговорили стан та перспективи розвитку громади, низку актуальних питань життєзабезпечення бюджетних установ, пріоритетні завдання на найближчий час.

Під час зустрічі Оксана Іванівна ознайомила посадовців з роботою об’єктів, що розташовані на території с. Смідин. Зокрема: Опорни навчальний заклад “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. Смідин” ; місцевою пожежною охороною; Центр культури, дозвілля, спорту та туризму с. Смідин

Очільниця громади зазначила, що за ці роки на посаді сільського голови їй, разом з командою, вдалося залучити чимало коштів на розвиток громади, а головне їх ефективно освоїти. На цьому етапі серед багатьох планів сільського голови – правове навчання населення громади.

Окрему увагу у рамках робочої поїздки приділено наповненню сільського бюджету, земельним питанням а також вивченню інших проблемних питань та можливих шляхів їх вирішення.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com