Привітання з Днем місцевого самоврядування!

7 Грудня, 2020 | Новини |

Від імені Смідинської сільської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю з Днем місцевого самоврядування!

Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, усіх громадян і виборців, які вболівають за розвиток рідного міста, дбають про його добробут.

Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань, На органи місцевого самоврядування покладено надзвичайно важливу місію – втілювати у життя громадські ініціативи, захищати інтереси людей – мешканців нашого міста.

З кожним роком ми, долаючи труднощі, набуваємо надзвичайно цінного досвіду у вирішенні великого кола питань з повсякденного життя дніпрорудненців. Величезна роль у цьому процесі належить депутатам Дніпрорудненської міської ради, адже саме рада представляє інтереси територіальної громади і визначає політику місцевого розвитку. Тож у цей день я, як міський голова, хочу подякувати усім, хто безпосередньо причетний до місцевого самоврядування, адже усі ми робимо спільну справу – розбудовуємо наше місто, робимо життя його жителів кращим, працюємо задля їхнього добробуту.

Особливі слова подяки – ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі задля його становлення та розвитку. Нехай їхній цінний та багатий досвід роботи стане складовою творчої праці кожного з нас із забезпечення в межах свої повноважень найнеобхідніших умов життя людей.

Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, добра, благополуччя, наснаги, витримки, оптимізму. Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку Смідинської громади! 

З повагою сільська голова Оксана Піцик.

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com