Смідинська ОТГ отримала допомогу від “Карітас Україна”

11 Червня, 2020 | Новини |

У громаду надійшла гуманітарна допомога для боротьби з коронавірусом від Міжнародного благодійного фонду “Карітас Україна”.

Смідинська ОТГ не обмежується у боротьбі з коронавірусом виділенням коштів із сільського бюджету для підтримки медичних закладів.

Сільський голова з спеціалістами громади працюють і над залученням позабюджетних коштів, пошуком грантових програм українських фондів.
Так, у травні цього року Смідинська сільська рада подала заявку на участь у благодійному проєкті “Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19”, який в Україні реалізує Міжнародний благодійний фонд “Карітас України” за підтримкм “Програми U-LEAD з Європою” .


Сьогодні громада отримала від фонду благодійну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту, а саме: костюми біологічного захисту, захисні окуляри, респіратори, маски, рукавички та дезинфікуючі засоби.



Ось так у наш час небайдужі благодійники роблять добру і важливу справу задля збереження життя та здоров’я! Щиро дякуємо за підтримку.

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com