Від сучасного харчоблоку до здорового харчування!

8 Травня, 2020 | Новини | ,

Для забезпечення якісного харчування учнів у навчальних закладах важливим є створення належних умов на харчоблоках. Після проведення капітального ремонту харчоблоку є умови для суттєвого поліпшення санітарно-гігієнічних умов харчування та приготування їжі для школярів та зручності для праці кухарів. Якісне харчування є запорукою здоров’я дітей, тому школи потребують  модернізації харчоблоків та  заміни обладнання на більш сучасне.

Відтак, піклуючись та турбуючись про учнів керівники Cмідинської громади проводять капітальні ремонти харчоблоків в усіх навчальних закладах громади за залишки освітньої субвенції.

Як зазначила директор Опорного навчального закладу, покращення умов приготування їжі школа потребувала давно, адже це не менш важлива складова, аніж оновлення навчальних класів чи сучасне комп`ютерне обладнання.

У ході проведення капітального ремонту буде оновлено стелю із  застосуванням сучасних матеріалів, вже викладено новими кахлями стіни та підлогу, замінено двері на металопластикові та вмонтовано сучасне вікно для  видачі продуктів, замінено освітлювальні прилади і, що дуже важливо, – вентиляцію.

Відтак, як зазначила Сільський голова Піцик Оксана Іванівна, влада села робить і робитиме надалі все задля того, щоб було комфортно школярам у навчальному закладі  і щоб батьки були задоволені, що їх діти будуть виховуватись в гарних умовах.

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com