Відбулося чергове засідання сесії Смідинської сільської ради

19 Березня, 2021 | Новини |

Робота п’ятої чергової сесії Смідинської сільської ради 19 березня була насиченою питаннями життя громади. Загалом понад 100 питань 19 депутати обговорювали та приймали понад три години.

На засіданні були присутні старости, начальники структурних підрозділів сільської ради, керівники комунальних установ та підприємств, спеціалісти виконавчого апарату ради.

Основним із питань сесії було про виконання бюджету Смідинської сільської ради за 2020 рік. Любов Степанівна Голуб , начальника фінансового відділу, грунтовно доповіла про дохідну та видаткову частину місцевого бюджету. Довела показники трансфертів з державного бюджету.

Упродовж пленарного засідання сесії депутати заслухали інформації про виконання місцевих програм , зокрема соціального захисту населення, пам’ятні дати та визначні події, “Безпечна громада” благоустрою громади, соціально-економічного розвитку, “Обдаровані діти” та інших, затвердили розпорядження сільського голови, прийняті в міжсесійний період.

Також на засіданні було розглянуто ряд земельних питань щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою,  затвердження проектів, надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок тощо.  Результатом роботи стало  ухвалення  проектів рішень з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.

Загалом засідання сесії пройшло по діловому та конструктивно.

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com