Презентація проєкту “Підтримка сільського населення в умовах COVID-2019”

27 Квітня, 2021 | Новини

27 квітня в Молодіжному центрі “SMIDYN HUB” активним жителям громади був презентований проєкт “Підтримка сільського населення в умовах COVID-2019” який реалізовується Громадською організаціїю “Європейський вектор Волині” спільно з Боратинська громада та Смідинська громада за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується багатьма донорами, зокрема ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування.

Оксана Урбан Федосова презентувата план роботи проєкту, який реалізовується з квітня по вересень 2021 року на території Смідинської та Боратинської громад.

Протягом проєкту планується:

розробити дорожню карту “Провайдери правової допомоги: до кого і з чим звертатися”,

провести тренінги, вебінари, бесіди-дискусії, онлайн зустрічі щодо основ комкнікації та волонтерства, основ трудового законодавства, як запобігати домашньому насильству, алгоритми дій при виявленні захворювання на COVID-2019, здорового способу життя та інші.

створити відеоролики про волонтерство

провести конкурс есе на тему “Майбутнє після пандемії”та ще багато цікавого…

Анатолій Левчук провів воркшоп “Волонтерство: як ідля чого допомагати один одному. Актуальність волонтерства в умовах COVID – 2019”

Слідкуйте за ходом проєкту на нашій сторінці та сторінці Боратинська громада Далі буде…

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com