Нарада Смідинської ініціативи 17.12.2016

18 Грудня, 2016 | Новини

17 грудня актив Смідинської та Рудняньської сільських рад разом з Ігор Гузь засідали за круглим столом. Проведена нарадата ініціативи проходила за наступним планом:

1. Стан освоєнння коштів державного бюджету. Обговорення плану офіційних відкриттів об’єктів на які були виділені кошти. (закупівля комп’ютерного класу в С. Рудня на суму 150 тис. гривень, закупівля меблів та музичної техніки для будинку культури с.Смідин, закупівля меблів для відкриття четвертої групи у Смідинському садочку; офіційне відкриття після ремонту будинків культури в с.Рудня та с.Смідин планується в січні.)

2. Підготовка до створеня ОТГ. Проведення сесії сільради у Рудні. План роботи активу по оформленню документації у 2017 році.

3. Визначення пріоритетів, щодо об’єктів соціально-культурної сфери на території майбутньої громади у 2017 році. (Державний, обласний та районний бюджети та ДФРР).

Лісняки:
1.) Стадіон
2.) Дорога
3.) Облаштування місця для загальносільських зборів

Паридуби:
1.)Волойбольне поле
2.)Заміна вікон та дверей в школі, облагородження фасаду та території школи
3.)Придбання комп’ютерів

Рудня:
1.) Фасад будинку культури
2.) Школа (крівля, фасад, заміна вікон, облагородження території школи)
3.) Створення народного дому в с.Сьомаки

Смідин:
1.) Пляж
2.) Стадіон
3.) Освітлення
4.) Укріплення стіни будинку культури
5.) Перекриття маленької школи
6.) Облагородження шкільної столової та території біля лікарні
7.) Відкриття хореографічного класу
8.) Дороги

4. Обговорення підготовки до втілення «проектів».

5. Видання першого номеру газети «Смідинська громада». Зміст, друк, поширення. ( Перше видання буде випущено в грудні цього року, головним редактором газети визначено Олену Дорошук).

6. Обговорення проведення у 2017 році змагання Polissya challenge cup ( Команда Ігора Володимировича та Дмитро Хом’як оглянули Соминське озеро та можливі маршрути до с. Смідин, з метою складання маршруту плавання ,велопробігу та бігу).

7. Встановлення у Смідині відеокамер зовнішнього спостереження за участі фірми підрядника. ( з метою запобігання хуліганству в центрі села та біля сільської ради буде встановлено камери відеоспостереження).

Рухаємось в перед разом!!!

img_0365

img_0371

img_0375

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com