Подарунок Смідинській ЗОШ до дня св.Миколая

9 Грудня, 2016 | Новини

Сьогодні, 9 грудня, сталася довгоочікувана подія. Смідинська ЗОШ І-ІІІ ступеня отримала новий комфортний автобус(Богдан). Кілька років тому, школа вже отримувала автобус( Іван) , але у зв’язку з військовими діями на сході, він був направлений в зону АТО.
Урочиста лінійка зібрала школярів, батьків та весь педагогічний колектив, які зустрічали гостей з району( Голову районної державної адміністрації Анатолія Бринчука, Голову районної ради Юрія Кудацького, Начальника районного відділу освіти, молоді та спорту Валентину Панасівну Яриніч ), які урочисто привітали усіх присутніх з такою гарною подією, побажали успіхів у навчанні учням, вчителям та батькам терпіння, взаєморозуміння та вручили ключі від автобусу директору школи Кремінь Марії Любомирівні.
В теперішній час, в нашій країні відбувається процес децентралізації влади. Він торкнувся і нашої громади. Смідинська ЗОШ має стати опорною школою. Це в свою чергу, зобов’язує створити комфортний і безпечний довіз учнів із малокомплектних сусідніх шкіл. Загалом наша область отримала 34 автобуси. Ми висловлюємо щиру подяку владі за щедрий і дуже необхідний для нас подарунок, вартістю у 1,6 млн грн.0gxex-c9g3i

n1wzn0dujy4

nwtnouxsplm

qzrjowg6dle

rvzv9ptyo7g

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com