Розумники й розумниці смідинської школи

30 Січня, 2017 | Новини

Для пропаганди англійської мови Петро Порошенко назвав минулий 2016 рік англійської мови України. В рамках цього багато тематичних заходів проводилося протягом року в смідинській школі. Учні створювали різноманітні проекти, тематичні стінгазети, листівки, брали участь у конкурсах, виховних годинах та відкритих уроках.

У кінці грудня в рамках проведення тижня англійської мови в смідинській школі відбувся конкурс знавців англійської мови. Він мав назву «Розумники й розумниці», в ньому змагалися учні 4-6- х класів. Їхні команди називалися відповідно «Лондон», «Кембридж» та «Оксфорд».

Учасники демонстрували свої знання у різноманітних конкурсах: пригадували алфавіт, утворювали слова із набору літер, називали тварин, яких бачили на екрані, відгадували загадки і т. д.

Капітани команд розповідали про себе та свої команди, учасники декламували вірші англійською. Вболівальники також були залучені до дійства – відгадували слова до теми «Зима».

Почесне журі у складі С. Герез – завуча школи, А. Петрової та О. Дорошук – учителів справедливо оцінювало проведені конкурси.

Емоції вирували і серед учасників, і серед вболівальників. Були і радість перемоги, і смуток програшу, і бажання отримати більше знань і взяти участь у подібному конкурсі ще раз.

Перемогли у змаганнях наймолодші – команда «Лондон» (учні 4-го класу). Учні 5-го і 6-го класів розділили почесне друге місце. Усі команди були нагороджені заохочувальними призами.

Валентина Цалай

розумники й розумниці смідинської школи

розумники й розумниці

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com