Своє завдання бачу в тому, щоб допомагати людям у вирішенні повсякденних проблем, відстоювати їхні інтереси та приймати правильні рішення”, – Людмила Марцинюк

4 Грудня, 2020 | Новини |

Марцинюк Людмила Мефодіївна – староста сіл Рудня, Кукуріки та СьомаНародилася 12 жовтня 1964 року в селі Кукуріки. Проживає в с.Рудня.Закінчила Львівський сільськогосподарський інститут за спеціальністю економіст по бухгалтерському обліку. Працювала в колгоспі ім.Дзержинського бухгалтером по механізованих роботах.З 1 жовтня 1993 року по 13 листопада 2017 року – секретарем Руднянської сільської ради. З 14 листопада 2017 року по даний час виконувала обов’язки старости в селах Рудня, Кукуріки, Сьомаки Смідинської сільської ради.

“Своє завдання бачу в тому, щоб допомагати людям у вирішенні повсякденних проблем, відстоювати їхні інтереси та приймати правильні рішення. Вміти вислухати людину, поспівчувати, підтримати добрим словом – половина зробленої справи.Коли працюєш у команді однодумців, позитивних і щирих людей, то від виконання роботи отримуєш задоволення.Усе залежить від нас самих, налаштовуєшся на позитивні зміни, робиш добро іншим – змінюється на краще все навколо нас”, стверджує Людмила Мефодіївна.

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com