«Мати-героїня»

25 Серпня, 2021 | Новини

Материнство є найвищим покликанням жінки. Мати турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку, ніжність і тепло. Виростити одну дитину — непросто, а що казати про матерів, які народили і виховали п’ять і більше дітей…

У п’ятницю, відбулося урочисте вручення посвідчення та нагрудного знака до почесного звання України «Мати-героїня» двом жителькам с. Журавлине, Яцині Оксані Миколаївні та Лазарук Наталії Іванівні.

Вручили нагороду матері-героїні заступник голови райдержадміністрації Кульцман Роман Ярославович, та начальник служби у справах дітей Ілюшик Сергій Леонідович разом із старостою с. Журавлине.

Заступник голови райдержадміністрації Кульцман Р. Я. подякував присутнім жінкам за їхню невтомну працю, за недоспані ночі, за правильне і гідне виховання своїх дітей та побажав берегиням роду людського радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.Зазначимо, почесне звання України “Мати-героїня” є найвищою відзнакою за материнство і присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку. Тож бажаємо цим сім’ям радості, достатку, тепла! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи батькам ту любов, з якою їх зростили та виховали!

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com