Проект регуляторного акта – рішення «Про затвердження порядку надання платних послуг Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Смідинської сільської ради»

18 Лютого, 2019 | Новини |

 

Комунальний заклад «Центр культури,дозвілля, спорту та туризму Смідинської сільської ради» відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення «Про затвердження порядку надання платних послуг Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля, спорту та туризму Смідинської сільської ради»

Стислий зміст регуляторного акту.

Регуляторний акт розроблений відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Спосіб оприлюднення регуляторного акта – сайт Смідинської об’єднаної територіальної громади та публікація у сільській газеті «Смідинська громада».

З повним текстом проекту регуляторного акта можна ознайомитись безпосередньо у Комунальному закладі «Центр культури,дозвілля, спорту та туризму Смідинської сільської ради» (с. Смідин, вул. Незалежності, 25) щоденно.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта приймаються письмово впродовж місяця з дня його оприлюднення за адресою: с. Смідин, вул. Незалежності, 25.

 

проект рішення

додаток до проекту рішення

Новини

Контакти

вул. Грушевського, 9 с. Смідин, Старовижівський р-н, Волинська обл., 44453

+380 68 382 1743

smidynska@gmail.com